вверх  обратно

"Говерла" вышла из отпуска

3.08.2012

З першого дня серпня у Івано-Франківську розпочалася підготовка до нового сезону баскетболістів франківської «Говерли». На даному етапі зборів під керівництвом Євгена Мурзіна та Андрія Кремеза гравці в основному працюють над загальною фізичною підготовкою. Тренування проходять двічі на день під пильним оком наставників. Наразі з минулого складу «ведмедів» у команді залишилися Олександр Шостуха, Віталій Вінтоняк, Олександр Оснач та Ярослав Лемик. Також з «старожилами» тренуються Станіслав Овдєєнко, відомий вже виступами за «Говерлу» Патрік Спаркс та ще кілька українських баскетболістів.

Іноземці, яких команда планує підписати у цьому сезоні прибудуть до обласного центру Прикарпаття протягом кількох найближчих днів і одразу після медогляду приєднаються до партнерів по команді.

Нагадаємо, що «Говерла» вже підтвердила підписання двох американців Тревіса Пітерсона та Кіндела Дайкса.

sport.if.ua

Добавил: Goverla IF
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.