вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" начинают подготовку к сезону

30.07.2012

Вчора до Черкас прибув сербський захисник Марко Любічіч. Легіонер «Черкаських Мавп» по обіді прилетів в аеропорт Бориспіль, а вже ближче до вечора посилився в своєму новому помешканні в Черкасах. В Україні баскетболіст вперше і говорить, що з нашою країною та Черкасами знайомий виключно завдяки фотографіям в Інтернеті .

- «Про Черкаси я абсолютно нічого не знав. Листав фотки в Інтернеті, також знав, що тут є кілька навчальних закладів і чув, що в Україні гарні дівчата. А стосовно вражень, то, чесно кажучи, очікував чогось гіршого. Сьогодні я прогулявся містом і воно мені дуже сподобалося, думаю, мені буде добре тут», – зазначив Марко Любічіч.

Ще позавчора до Черкас прибув головний тренер – Йовіца Арсіч, а також всі підписані гравці команди. Завтра «Черкаські Мавпи» розпочнуть перший етап підготовки до нового сезону.

mavpabasket.com
Добавил: sevitch77
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.