вверх  обратно

"Политехника-Галычина" продлила контракт с Ярославом Зубрицким

23.07.2012

Один із небагатьох вихованців львівського баскетболу, які виступають у Суперлізі, протягом нового сезону гратиме у рідному місті.

Попри те, що офіційно гравцем “Політехніки-Галичини” Ярослав Зубрицький знову став лише сьогодні, він ціле літо активно тренувався: бігав кроси, займався у тренажерному залі і, звісно ж, працював на баскетбольному майданчику. Практично щодня Яріка можна було бачити на паркеті палацу спорту “Галичина”. Часто він сам викочував важку конструкцію, на якій кріпиться щит, виставляв потрібну висоту кільця та протягом години відпрацьовував кидки з різної відстані. Інколи долучався до занять дублерів, брав участь у їхніх тренувальних іграх.

Без сумніву, працелюбність центрового та багаторічного капітана “Політехніки-Галичини” стане у нагоді Ярославові як гравцеві оновленої команди Желько Лукаїча. Адже Зубрицький сам розповідав клубній прес-службі по завершенні сезону 2011/2012 таке:
- З приходом Желько Лукаїча дуже багато змінилося. Желько вимагає, щоб на тренуваннях (доволі жорстких, слід сказати) гравці викладалися на всі сто. Якщо працюєш на повну, під час підготовчого процесу, значить заслуговуєш вийти на паркет у матчі – така концепція Лукаїча.

Довідка:

Ярослав Зубрицький
Народився 19 листопада 1974 р.
Центровий
Зріст 202см
Вага 108кг

У минулому сезоні провів за “Політехніку-Галичину” 36 ігор. У середньому набирав 5.6 очка, робив 3.3 підбирань та 0.9 передач. Рейтинг ефективності – 6.9.

politehgalychyna.com.ua
Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.