вверх  обратно

Майк Фрателло: "Я не очень доволен игрой"

19.07.2012

Пресс-конференция после матча Украина - Беларусь

Капітан збірної України Артур Дроздов:

- Матч був складний, але в кінцівці ми проявили характер, завдяки агресивному захисту вийшли вперед, і перемогли. З Ізраїлем теж буде складний поєдинок, готуватимемося, розбиратимемо їхню гру. Постараємося перемогти.

Головний тренер збірної Білорусі Андрій Кривонос:


- Це третя гра для нас після важких зборів. На зборах було більше фізичної підготовки, ніж баскетбольної, тому нам не вистачило зіграності. Сьогоднішня гра була краща, ніж учорашня, адже напередодні ми грали у Франції, хлопці були втомлені після дороги. Звісно, ми ще не в оптимальній формі. Але сьогодні ми показали, що можемо боротися і що для нас все ще попереду. Павло Улянко не грав сьогодні через те, що розбив лікоть, йому наклали кілька швів.

Головний тренер збірної України Майк Фрателло:


- Я не дуже задоволений грою, адже протягом сорока хвилин було багато втрат, багато помилок. Я задоволений грою в кінцівці матчу, коли команда грала жорстко. Білорусь – хороша команда, ми грали з нею двічі торік, ті матчі проходили в рівній боротьбі. Після вчорашньої поразки Білорусі від Ізраїлю, я казав, що сьогодні ми побачимо зовсім іншу збірну Білорусі.

ukrbasket.net

Добавил: dinero
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.