вверх  обратно

"Политехника-Галычина" усилилась очередным украинцем

18.07.2012

“Політехніка-Галичина” підписала контракт з Денисом Івановим. У минулому сезоні Денис виступав за команду-фіналіста плей-офф. У складі “Азовмашу” він провів 29 ігор. У середньому набирав 2.7 очка, робив 0.7 підбирань та 0.2 передач. 2.1 - показник ефективності. До речі, з маріупольським клубом Іванов здобув титул віце-чемпіона Суперліги вдруге у кар’єрі. Першого разу йому вдалось подібне досягнення у складі БК “Київ”. Та командою, з якою найбільше асоціюється цей гравець, є “Дніпро”, у якому Денис провів 6 років. Цікаво, що покинув він “Дніпро” (перейшовши до “Азовмашу”) на хвилі успіху - 2011-го року дніпропетровський клуб виграв Кубок Суперліги. Також того сезону у “Дніпрі” Денис заробив собі славу одного з найкращих снайперів в українському баскетболі. Його показники влучання дво- та трьохочкових кидків ледве не дотягнули до п’ятдесяти відсотків – 49,6% та 43,4% відповідно. А результативність з лінії штрафних просто вразила – 96,3%! Звідси – й цілком заслужений титул одного з найхолоднокровніших баскетболістів Суперліги.

Уміючи дивувати високою результативністю, Денис, водночас, активно й успішно грає у захисті. Зрештою, саме оборона є його ключовим завданням, адже за амплуа він захисник. Ця риса гравця дає усі підстави сподіватися, що він гармонійно увіллється в “Політехніку-Галичину” Желько Лукаїча. Адже, за усіма прогнозами, головний тренер гратиме “від захисту у командний баскетбол”. Щодо останнього, то Денис неодноразово заявляв, що також дотримується принципів колективного підходу до гри. Мовляв, завжди потрібно грати так, як каже тренер. Навіть у критичні моменти! На думку Дениса, коли команда програє, слід розігрувати комбінації, шукати вільного партнера, а не брати гру на себе, намагаючись відзначитися, врятувати хід поєдинку…

Ще однією дуже важливою рисою Іванова є його бійцівські якості. Щоправда, одного разу Денис дещо перестарався у цьому плані. У грі “Дніпра” з “Хіміком” його вилучили за те, що фізично грубо відповів суперникові на недозволений прийом проти нього самого. Після того матчу Денис сказав, що погарячкував, і що не мав так поводитись. …І ще не знати, де більша мужність – відповісти по-чоловічому на неспортивну поведінку супротивника, чи зробити помилку і потім не шукати тисячі пояснень, а просто визнати, що вчинив неправильно у тій ситуації…

Що ж, бажаємо дворазовому віце-чемпіонові Суперліги Денису Іванову нарешті здобути й чемпіонський титул! У складі львівської “Політехніки-Галичини”, звісно ж.

Коротка довідка: Народився Денис Іванов 19 листопада 1978 року. Зріст гравця 197см, вага – 87кг.

politehgalychyna.com.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.