вверх  обратно

Украина - Румыния. Обзор игры и послематчевые комментарии (видео)

18.07.2012

Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:

- Ми прагнули дати шанс зіграти всім гравцям. Вони дуже важко тренувалися. Це хороша нагода для гравців пройти невеликий тест. Завтра ми знову гратимемо з командою Білорусі, з якою двічі зустрічалися минулого року : один матч тоді виграли, в другому поступилися. Це хороша команда, яка має хорошого тренера. В першій грі сьогодні білоруси 24 рази кинули триочкові. Важливо закрити триочкову лінію. В цьому році, порівняно з 2011-м, у нашій команді є нові гравці, новий персонал, нові люди, енергійні, уважні до деталей. Ми зіграли тільки перший товариський матч, тому ще зарано говорити про те, хто є ключовими гравцями в команді. Шлях до успіху – натхненна щоденна праця на тренуваннях. Обрати 15 гравців з тих, хто нині в команді, - це важке рішення.

Центровий національної збірної України Кирило Натяжко:

- Перемогти в першому матчі за збірну – це не забутні відчуття, кожен новачок хотів би так розпочати виступи за збірну. Якщо подивитися як я набирав очки в цьому матчі, стане зрозуміло, що це заслуга команди. Артур Дроздов віддав декілька хороших передач, мені лишалося тільки забивати з-під кошика, згори… Ми намагалися боротися, вигравати підбирання й грати в свою гру, показувати, хто на що здатен. Це тільки перший матч, тому ми тільки намагаємося зігратися.

Головний тренер національної збірної Румунії Младен Октоїч:

- Українська збірна мене здивувала, це добре організована команда. Україна грала дуже добре. Гадаю, тренери створять дуже хорошу команду. Ми добиралися сюди з Бухареста 24 години, втратили багаж, зокрема, й кросівки. Завтра ми граємо з дуже сильною збірною Ізраїлю, ми ж поки що не належимо до команд високого рівня, намагаємося виховати здібних молодих гравців.  

 

ukrbasket.net

Добавил: dinero
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.