вверх  обратно

В Николаеве прошел мемориал Берестнева

9.07.2012

Цими вихідними в Миколаєві, за підтримки президента МБК «Миколаїв» Миколи Жука відбувся щорічний турнір памʼяті Олега Берестнєва. Цього року в турнірі брали участь команди в двох вікових групах – вже звична для цього турніру категорія «65+», та категорія «35+» що брала участь вперше.

 

Категорія «65+» була представлена командами збірної України, Миколаєва, Нової Каховки та Одеси.

Результати ігор в цій групі:

«Нова Каховка» - «Україна 65+» 0:20

«Аміко» (Миколаїв) - Одеса 56:53

«Нова Каховка» - «Аміко» (Миколаїв) 47:55

Одеса - «Україна 65+» 45:61

«Нова Каховка» - Одеса 47:49

«Аміко» (Миколаїв) - «Україна 65+» 50:31

Відповідно перше місце посіла команда «Аміко» (Миколаїв), друге місце дісталося збірній України, третє та четверте місця поділили Одеса та Нова Каховка відповідно.

В Категорії «35+» змагалися команди «Олімп» (Южноукраїнськ), «Зевс» (Херсон), «Зоря-Машпроект» (Миколаїв) та «Легіон» (Миколаїв).

«Олімп» - «Легіон» 48:51

«Зевс» - «Зоря-Машпроект» 76:85

«Зоря-Машпроект» - «Олімп» 54:41

«Легіон» - «Зевс» 53:49

«Олімп» - «Зевс» 50:48

«Зоря-Машпроект» - «Легіон» 57:47

За підсумками турніру перше місце посів чинний чемпіон Миколаївської БаскетбольноЇ Ліги - «Зоря-Машпроект», друге місце за «Легіоном», третім став - «Олімп» та четверте місце залишилось за командою «Зевс»

Організатори турніру висловлюють командам щиру подяку за участь в змаганнях, бажають міцного здоровʼя , спортивних досягнень та обіцяють вже наступного року провести турнір памʼяті Олега Берестнєва за участі більшої кількості команд-учасниць.

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.