вверх  обратно

Официально. Любичич подписал контракт с "Мавпами"

5.07.2012

Першим легіонером, якого в це міжсезоння підписали «Черкаські Мавпи», став Марко Любічіч (1987 р.н 195 см). Сербський захисник в минулому сезоні виступав в грецькому чемпіонаті. Захищаючи кольори місцевого «Ікароса», Любічіч провів 23 матчі. В яких в середньому за гру здобував 6.1 очко, 2.4 передачі та 3,3 підбирання. Завершив регулярний чемпіонат «Ікарос» на 10-му місці. В Греції Любічі переважно грав на позиції розігруючого, хоча вважається універсалом і може закрити позицію атакуючого захисника.

Окрім того за свою кар’єру Любічіч встиг пограти в трьох клубах. Це сербські «Суперфунд» і «Металац», а також чорногорська «Будучность». Марко вже встиг здобути два вагомі титули. В сезоні 2010-2011 захисника було названо MVP чемпіонату Сербії, і це при тому, що його «Металац» посів лише шосте місце регулярного чемпіонату. В тому сезоні Любічіч став головною зіркою не лише «Металацу», а й всього чемпіонату. Саме тоді Любічіча в місцевій пресі почали порівнювати із сербською зіркою – Мілошем Теодосічем В 2011-му Любічіч, разом зі студентською збірною Сербії, здобув золоті нагороди китайської Універсіади.

mavpabasket.com
Добавил: sevitch77
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.