вверх  обратно

Новости из стана дублирующих составов "Донецка" и "Галычины"

26.06.2012

Баскетболісти дублюючого складу «Донецька» повертаються з відпустки, тим часом як їх однолітки з «Політехніки-Галичини» взяли участь у Третіх спортивних іграх України серед студентів у Харкові, посівши за їх підсумками третє місце.

Перше після відпустки тренування дублюючого складу БК «Донецьк» на чолі з Валерієм Плехановим відбудеться 2 липня в ігровому залі Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Про це повідомляє прес-служба донецького клубу.

Перший літній тренувальний збір, присвячений фізичній підготовці, дубль «тигрів» проведе в Донецьку, працюючи в тренажерному залі та на стадіоні «Моноліт». Заняття з баскетбольним ухилом заплановані на другий підготовчий збір. Поки що молодіжний склад «Донецька» буде працювати в усіченому складі, адже Ігор Бояркін і Владлен Бережний нині перебувають у розташуванні юніорської збірної (U-18), яка протягом 9-19 серпня братиме участь у Чемпіонаті Європи в Литві.

Своєю чергою, дублюючий склад БК «Політехніка-Галичина», як повідомляє прес-служба львівського клубу, завершив баскетбольний турнір Третіх спортивних іграх України серед студентів на третьому місці, поступившись командам київського (87-88) та харківського політехнічних університетів (73-90), а також обігравши баскетболістів Харківського університету фізичної культури (109-54). У матчах турніру брали участь лідери «левів» Олександр Доленко, Микола Полюляк й Антон Давидюк, котрий приєднався до партнерів, завершивши тренування в складі молодіжної збірної України.

Нагадаємо, що за підсумками сезону 2011-2012 рр. дубль «Донецька» посів восьме місце, «Політехніки-Галичини» – четверте, поступившись у матчі за «бронзу» Фіналу восьми «Києву».

superleague.ua 

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.