вверх  обратно

"Стиль брата" стал триумфальным на "Манифесте Улицы"

18.06.2012

Ні вітер, ні дощ, ні холод – ніщо не стало на заваді справжнім поціновувачам стрітболу. Попри досить несприятливі та прохолодні погодні умови (особливо зранку) у розважальному комплексі «Бочка» з 10-ї ранку не на жарт гаряче, адже саме там зібралися найавторитетніші стрітболісти України, аби помірятися силами на щорічному фестивалі «Маніфест вулиць ». Загалом, цього року до участі у довгоочікуваному стрітбольному дійстві долучилися 39 команд з різних куточків України, а саме: Київ, Дніпропетровськ, Харків, Черкаси, Житомир, Бориспіль. Наше місто на цьому стрітбольному фестивалі представляють не лише черкаські команди, але й команди із Золотоноші та Мошен. Вік учасників – від 15-ти до 60-ти років.

 


Незважаючи на вранішню негоду, завдяки власному настрою та надзвичайно теплій атмосфері учасники фестивалю отримали першу перемогу – над погодними умовами і вже до обіду вийшло жадане сонце. Тому атмосфера на майданчику панувала справді чудова.
«Ще раз хочу сказати, що приємно вражений та задоволений рівнем організації цьогорічного фестивалю. Черкаси завжди приємно дивують. Учасників дуже багато і всі – потенційні переможці. проте, як відомо, на п’єдестал першості зійде лише один. Мені лишається лише розслабитися та насолоджуватися грою команд, адже переможців визначить техніка та фортуна», – розповідає Станіслав Светлицький, президент Української стрітбольної ліги.

Загалом, цього дня одними із найяскравіших команд були: київська «Стиль брата», дніпропетровська «Сєдой граф» та черкаська «Візьми світло», до складу яких входять професійні гравці. Серед них екс-гравець «Черкаських Мавп » Віталій Близнюк та дніпропетровський баскетболіст Сергій Алферов.



Незважаючи на досить напружену та якісну гру команд-учасників, протягом усього змагального дня вибуховим піком фестивалю став його фінал, де не лише визначилися переможці, а й розпочалися сюрпризи від організаторів змагань. Зокрема, одним із найгарніших та найприємніших став виступ групи підтримки «Golden Ladies», які незважаючи на вологу погоду, підігріли публіку. А «десертом» для черкаських глядачів та учасників заходу став виступ фрістайлерів, які підкорили шоу «Україна має таланти».

Вже після цього на маніфесті наступив момент півфіналів. В першому з них «Візьми світло » розібрався з «Н.О.Т.Сом» - 11:6, а « Стиль брата» переграв «Сєдого брата» - 9:6.

Відразу після виходу у фінал черкаських баскетболістів в особі Степанова, Ворони, Близнюка і Панасюка охрестили фаворитами протистояння. Однак на старті гри всі ці закиди перекреслив «Стиль брата», який повів 3:0. Після такого різкого спурту черкаські баскетболісти відповіли двома дальніми влучаннями. Зважаючи на цю скорострільність, вони повели 8:4. Розв’язка фінального матчу сталася на останніх секундах протистояння. Панасюк забив з проходу і «світлові» повели – 14:13 . Наступний прохід екс-захисника «Черкаських Мавп» завершився фолом і Панасюк з лінії штрафних міг закрити питання про переможця. Однак його кидок з лінії прийняла на себе дальня дужка. Вже в наступній атаці овації та три тисячі гривень зірвали «брати». Завдячувати цьому вони мають дальньому влучанню, який і підкреслив їхню ефектну перемогу – 15:14! «Стиль брата» – новий чемпіон «Маніфесту Вулиці».


конкурс слем-данків виграв Дмитро Кривенко

конкурс триочкових - Сергій Гаркавенко
mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.