вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" подписали Юрия Лохманчука

18.06.2012

Черкаські Мавпи» підписали угоду з атакуючим захисником– Юрієм Лохманчуком (1987 р.н.; 197 см). В минулому сезоні українець виступав у складі «Дніпро-Азота» і набирав в середньому за гру 3.6 очка та виконував 1.8 підбирання. Також він був гравцем команд «Азовмаш-2», СК «Маріуполь», "Будівельник", а також виступав у національних збірних України (U-18 і U-20)

Лохманчук вже виступав за нашу команду до якої прийшов у 2006-му. В останньому своєму сезоні у Черкасах (2008-2009) в УБЛ Юрій провів за «Черкаські Мавпи» 27 матчів, в яких в середньому здобував 4.9 очка та виконував 1.9 підбирання. Цікаво, що свій найрезультативніший матч у формі «Черкаських Мавп» Лохманчук відіграв саме проти «Дніпро-Азота» - 14 очок та 6 підбирань.

Таким чином Лохманчук став вже третім українцем з яким черкаський клуб уклав угоду на новий сезон. До цього були підписані Олександр Неруш та Денис Яковлєв.

mavpabasket.com

Добавил: Homer Simpson
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.