вверх  обратно

УСЛ-2012: "Манифест Улице"

12.06.2012

16-го червня в Черкасах (на території розважально-оздоровчого комплексу «Бочка») відбудеться IV-й Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Маніфест Вулиці-2012», у рамках якого відбудеться однойменний щорічний турнір з вуличного баскетболу. Змагання пройдуть в рамках Української Стритбольної Ліги і традиційно мають зібрати кращих стрітболістів з усієї України.



Цікаво, що цьогоріч Черкаси вже всьоме приймуть такий масштабний турнір. Окрім головної страви «стрітболу», глядачі зможуть насолодитися конкурсами слем-данків та триочкових кидків, баскетбольний та футбольний фрістайл джем. Також у вечірній програмі свята – біт бокс шоу, виступ чарівних дівчат групи підтримки «Черкаських Мавп» та команди баскетбольних фристайлерів «Герої Майданчиків». Спеціальний зірковий гість фестивалю відомий український репер Антон «МС Т» Вілінський

Нагадаємо, що у минулому сезоні перемогу в «Маніфесті Вулиці» оформила дніпропетровська команда – «Легіон», яка у фіналі переграла черкаський «Туліні».



Розклад та час проведення фестивалю:
– з 9.15 год. по 10.00 год. - реєстрація учасників;
– з 10.00 год. по 10.10 год. - церемонія відкриття турніру;
– з 10.10 год. по 10.30 год. - жеребкування;
– з 10.30 год. по 16.30 год. - відбірний етап турніру. У перервах конкурси для глядачів та баскетбольно-футбольний фрістайл джем;
– з 16.30 год. по 17.00 год. - конкурс по кидкам згори («слемданкам»);
– з 17.00 год. по 18.00 год. - матчі першого кола Плей-офф;
– з 18.00 год. по 18.30 год. - конкурс 3-очкових кидків серед гравців команд учасників Плей-офф.
– з 18.30 год. по 19.00 год. - чвертьфінальні матчі.
– з 19.00 год по19.30 год. - півфінальні матчі.
– з 19.30 год. по 20.00 год. - Фінальний матч. Нагородження чемпіонів турніру. В перервах між матчами, починаючи з півфінальних матчів, виступить група підтримки БК «Черкаські Мавпи» чарівні дівчата «Golden Ladies».

Змагання проводяться в одній віковій категорії – від 15 до 60 років серед чоловічих, жіночих та змішаних команд.

Подати заявку можна безпосередньо на місці проведення турніру з 9:15 до 10:00, а також попередньо на електрону пошту - ukrainian.streetball.league@gmail.com

У заявці від 3 до 5 гравців (чоловічі, жіночі, змішані команди).

У заявці необхідно вказати: місто, яке представляє команда, назву, імена, прізвища та вік гравців, контактний телефон та пошту капітана.

Турнір проходитиме по НОВИМ ПРАВИЛАМ УСЛ - http://streetball.in.ua/images/docs/usl_3on3_rules_2012.doc

Вхід на спортивний майданчик вільний.

Стартовий внесок для кожної команди – 50 гривень.

Переможець турніру «Маніфест Вулиці» отримає право грати у Фіналі Української Стрітбольної Ліги!

Інші команди мають змогу заробити залікові бали.

Переможці та фіналісти будуть нагороджені кубком, медалями, дипломами, грошовими призами від голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба, а також цінними призами від генеральних партнерів фестивалю ТМ «ВЕНЕТО» та ТМ «ЧЕZZ» та організаторів!

Команда-переможець отримає грошовий приз – 3000 грн.

Команда-фіналіст отримає грошовий приз – 2000 грн.

Переможець конкурсу слем-данків отримає спеціальний приз від ТМ «ВЕНЕТО».

20:30 до 23:00 події, які відбудуться на головній сцені РОК «Бочка»:
- Вшанування переможців стрітбольного турніру;
- Виступ групи підтримки БК «Черкаські Мавпи»;
- Виступ фіналістів талант-шоу «Україна Має Талант» та «Хвилина Слави» – команди баскетбольних фристайлерів «Герої Майданчиків», яка представить унікальне шоу. Дане шоу не має аналогів у світі – це гримуча суміш спортивної майстерності, костюмованих театральних постановок та яскравої ритмічної музики!
- Унікальне біт-бокс шоу;
- Виступ зіркового гостю фестивалю відомого українського репера Антона «МС Т» Вілінського.

О 23:00 на пляжі РОК «Бочка», у павільйоні, який розташований прямо поверх Дніпра, відбудеться «Manifest Street Afterparty»! Ритми якісного Хіп Хопа від спеціального гостя фестивалю і вечірки DJ ТотКоторий та берег «дніпровського моря» не залишать сумними нікого! Доступні ціни на барі за знижкою спеціально для учасників турніру та позитивна публіка створять атмосферу незабутнього відпочинку!
Для учасників турніру та самих красивих дівчат будуть створені пільгові умови входу на нашу вечірку!

Для команд (учасників) з інших міст можливий варіант комфортного проживання за пільговою ціною у готельному комплексі «Бочка» прямо на березі Дніпра. Готельні будинки знаходяться біля пляжу. Дана умова можлива при зверненні до організаторів по вказаним телефонам до 13 червня!

Підтримаємо вуличну культуру тільки позитивними емоціями!

Ласкаво просимо до Черкасс!

Отримати додаткову інформацію можна за телефонами:
050 988-72-61
063 46-225-96
067 951-72-23
Тарас Коломієць

Добавил: Gusenizza
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.