вверх  обратно

Молодежная сборная Украины обыграла Чехию в третьем товарищеском матче

11.06.2012

Чоловіча молодіжна збірна України перемогла команду Чехії у третьому товариському матчі - 68:51.

«Поєдинок проходив у впертій боротьбі. Як і в другому матчі, чехи запропонували нам жорсткий захист. Проте в третій грі наші хлопці були готові до цього, й дали відсіч», - розповідає головний тренер чоловічої молодіжної збірної України Володимир Коваль. – «Ми контролювали хід гри й довели справу до впевненої перемоги. Я задоволений поїздкою до Чехії. Попри те, що грали з одним суперником, усі три матчі були різними. Як ми, так і наші суперники змінювали системи захисту, пропонували різні варіанти. За три гри ми встигли випробувати різні схеми. Збірна Чехії – непроста команда, досить грубо діє на майданчику, навіть за межею фолу, причому арбітри не завжди реагували на порушення правил. Ми на це не зважали, робили свою справу».

Нагадаємо, українці перемогли чеських однолітків у першому з трьох поєдинків - 76:60. Наступного дня в першій половині другої гри наші співвітчизники поступалися чехам 20-ма очками, після великої перерви відіграли відставання й перевели гру до овертайму, в якому поступилися – 84:90.

Чемпіонат Європи U20 (дивізіон А) відбудеться 10-23 липня в Словенії. Суперниками нашої збірної будуть команди Росії, Греції та Естонії. Після ігор у Чехії команда Володимира Коваля проведе збір у Києві, 21-24 червня зіграє на Міжнародному турнірі в Італії, а 28 червня - 1 липня - на турнірі в Іспанії.


ukrbasket.net
Добавил: trancer
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.