вверх  обратно

Прошлогодние чемпионы Украины ДУЭП-Касетоба победили во II отборочном туре

10.06.2012

Вчора на майданчиках у Парку ім. Лазаря Глоби пройшов другий відбірковий етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 для команд Дніпропетровської, Херсонської, Донецької та Запорізької областей. Паралельно з цим турніром пройшов Відкритий кубок БК "Дніпро" для юнаків і дівчат віком до 16 років.
В турнір чоловічих команд заявилося 10 колективів. Юніорських виявилося 17. Усі учасники були розділені на групи і на майданчик вийшла її Величність Гра. Груповий етап у дорослій групі не приніс ніяких сюрпризів. У півфінал вийшли команди"Стомлені відпочинком", "Касетоба-ДУЕП", "Ти хто такий, давай до побачення" і "Авангард".
Перед матчами на виліт пройшов конкурс триочкових кидків, який виграв Ярослав Кадигроб. Переможцем аналогічного змагання у юніорів став Сергій Ревун. Переможці отримали призи від БК "Дніпро".
Півфінальні пари склали "Ти хто такий, давай до побачення" і "Стомлені відпочинком", а "Касетоба-ДУЕП" зіграли з "Авангардом".У першому півфіналі ми побачили запеклу боротьбу. "Стомлених відпочинком" вперед вели брати Олексій та Артем Щепкіни. Ці хлопці посприяли виходу своєї команди у фінал. Друге протистояння видалось менш завзятим. Досвідчені баскетбольні бійці з "Авангарду" майже нічого не змогли протиставити ще більш досвідченим і титулованим гравцям "Касетоби" (8:12).
Матч за 3-е місце "Ти хто такий, давай до побачення" - "Авангард" - 6:10
Фінал видався гідним. Такі матчі прикрашают баскетбол 3х3. І "Касетоба", і "Стомлені" були гідні перемоги. Але переможець може бути тільки один. І ним виявилася "Касетоба", перемогу для якої в додатковий час вирвав, безумовно кращий гравець турніру Сергій Алфьоров. Фінал "Касетоба-ДУЕП" - "Стомлені відпочинком" ОТ 14:12. Сергій Алфьоров заслужено був визнаний MVP відбіркового етапу та отримав приз від благодійного фонду "Солідарність" - годинник "Tissot". "Касетоба-ДУЕП" і "Стомлені відпочинком" представлять наш регіон на фіналі чемпіонату України в Києві 14-15 липня.
 У молодшій групі призові місця розподілилися наступним чином:
1-е місце - "Є ЩО"
2-е місце - "B-Ball"
3-є місце - "Wild boys"
 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.