вверх  обратно

Молодежная сборная в товарищеском матче победила Чехию

7.06.2012

Молодіжна чоловіча збірна України (U20) в рамках підготовки до чемпіонату Європи проводить товариські матчі в Чехії з тамтешньою збірною. Українці перемогли чеських однолітків у першому з трьох запланованих поєдинків - 76:60. Як повідомив головний тренер молодіжної збірної України Володимир Коваль, завдяки вдалій грі в захисті його підопічним вдавалися швидкі прориви. Саме вдалі дії в обороні й стали запорукою позитивного для українців результату, адже в другій половині матчу вони пропустили лише 24 очка.

Нагадаємо, чемпіонат Європи U20 (дивізіон А) відбудеться 10-23 липня в Словенії. Суперниками нашої збірної будуть команди Росії, Греції та Естонії. Після ігор у Чехії команда Володимира Коваля проведе збір у Києві, 21-24 червня зіграє на Міжнародному турнірі в Італії, а 28 червня - 1 липня - на турнірі в Іспанії.

ukrbasket.net
Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.