вверх  обратно

Женская национальная сборная Украины обыграла Германию

4.06.2012

У бельгійському Льєжі завершився Турнір чотирьох націй. В останній день змагань жіноча національна збірна України перемогла команду Німеччини – 83:77.

«Матч проходив у рівній боротьбі, був один момент, коли суперниці відірвалися в рахунку на 10 очок, утім, наші дівчата не зламалися, й билися до останнього», - розповідає головний тренер національної збірної України Вадим Чечуро. – «Сьогодні ми дали відпочити Жержеруновій, Покойовій і Самбурській. В усіх трьох матчах на цьому турнірі вдалі відтинки гри нашої збірної змінювалися невдалими. У третьому поєдинку ми нарешті зуміли здобути позитивний результат. Цей турнір став для нас дуже корисним, оскільки всі суперники грали з сильним зонним пресингом, у контактний баскетбол. Перша гра зі збірною Бельгії була рівною з дещо нервовою кінцівкою, в якій ми поступилися. В другій нашій грі з командою Великої Британії було сім технічних фолів, як гравцям, так і тренерам. Хоча й поступилися британкам 9 очками, є певний оптимізм, що дівчата не опускають руки і б’ються до останнього. Третя ж гра показала, що ми можемо провести матч в одному руслі. Працюватимемо над тим, щоби надалі уникнути отаких коливань у грі».

ukrbasket.net

Добавил: dinero
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.