вверх  обратно

А-Ліга'19-20 (1й етап). 6 тур. Анонс ігор понеділка

3.11.2019
4 жовтня СК Економіст прийматиме чергові ігри групового етапу Відкритого чемпіонату з басктеболу серед чоловічих команд “А-Ліга”. Цього вечора на паркет вийдуть пари “Ветер” – “Хулігани” та “Бульдоги & ARD” – “Акули”.

19:45. “Ветер” – “Хулігани”
Дуже цікава пара суперників. Обідві команди наразі мають по дві перемоги та одній поразці. Суперники мають різний стиль гри: Хулігани більше грають в позиційний баскетбол з заграванням великих гравців під кошиком суперника, а Ветер в свою чергу ставки родить на швидкому переході від захисту до нападу з короткими атаками.
На наш погляд, гра буде залижити від того, хто з суперників почне грати в непритаманному стилі, підлаштовуючись під суперника.

21:15. “Бульдоги & ARD” – “Акули”
Ще одне цікаве протистояння з непердбачуваним фіналом. Суперники діаметрольно протилежні. Акули – команда молодих хлопців, які можуть бігати всі 40 хвилин без зупинок, гравці роблять ставку на швидкий баскетбол, в той-же час не забувають дивувати суперників своїм відсотком з кидків з-за периметру. В свою чергу, Бульдоги & ARD минулого тижня зазнали поразки від Шахтарів, виграваючи на протязі всього матчу. Скоріш за все, у команди буде неймовірна мотивація для повернення статусу номінального лідера чемпіонату.
На наш погляд, гра поколінь буде дуже цікавою та доволі результативною.
Добавил: PuPPy
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.